Teori

Teorikurs för B-körkort 

Nästa kurs startar måndag v.47. Kursen fördelas på 4 tillfällen (4 måndagar i rad) vid samma tid varje vecka, 17:00-19:00. Om du redan är elev hos oss kan du boka dig till kursen via elevcentralen. Kursen ingår i startpaket 1 och 2, men den går också att köpa till separat. Priset för kursen är 900 kr exklusive material. Det kan vara bra att köpa till böcker (600 kr) och teoriappen (500 kr). Välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av att boka in dig!

 

Utbildningen för AM (EU-moped): Man har samma grundteori som för B-körkort men sista teoritillfället då vi har "fordonslektion" delar vi på gruppen så att "mopedarna" får prata moped och de som tar B-körkort pratar "bil". Sedan har man körövningar, minst 4 timmar inklusive manöverträning. Observera att man måste ha körkortstillstånd för Moped klass 1 och det sökes hos Transportstyrelsen, enklast är att söka direkt på deras hemsida. Syntest kan göras på Trafikskolan som vi sedan skickar elektroniskt till Transportstyrelsen.

 

BE-KURS vänder sig till dig som redan har körkort och som önskar komplettera med behörighet att köra personbil eller lätt lastbil med tungt släp. Ring för info om nästa kurs! 127502