Intensivutbildning

Välkommen till vår populära intensivutbildning!

Upplägget för en intensivkurs är vanligtvis att du har ett 80-minuters körpass per dag. Därutöver läser du teori och jobbar med datorbaserade självstudier. Vissa dagar är det även lärarledda teorilektioner.

På onsdagen i vecka två åker vi till halkbanan och tränar på körning i halt väglag och på fredagen i någon av veckorna så bokas du in på "Riskettan". Det är en teoretisk kurs som berör riskerna i trafiken, såsom alkohol, trötthet och riskfyllda beteenden i övrigt. Vi bokar in så att det finns teoriprov och körprov i anslutning till dessa veckor.

Många elever klarar av utbildningen på två veckor, vilket dock kräver att du har goda förkunskaper. För elever med lite eller inga förkunskaper kan vi göra en plan på tre veckor istället. På tvåveckorskurserna brukar vi boka in 20 körlektioner och på treveckorskurserna brukar vi boka 30 men vi anpassar oss naturligtvis efter DINA önskemål.

Då dessa kurser är mycket populära är det bra om du bokar i god tid!

Kostnaden för en intensivkurs varierar, beroende på hur många lektioner du behöver. Vi rekommenderar att du nyttjar något av våra startpaket och behöver du sedan flera lektioner kan du komplettera efter hand. Vi startar nya intensivutbildningar varje måndag.

 

Intensivutbildning_linkopings