Intensivutbildning

Välkommen till vår populära intensivutbildning!

Skicka en förfrågan om intensivutbildning i formuläret nedan.

Upplägget för en intensivkurs är vanligtvis att du har ett eller två 80-minuters körpass per dag. Därutöver läser du teori och jobbar med datorbaserade självstudier. Vid önskemål kan vi även anordna lärarledda teorilektioner.

På fredagen i någon av veckorna bokas du in på Riskettan och mot slutet av kursen bokar vi in Risktvåan. Vi bokar in så att det finns teoriprov och körprov i anslutning till dessa veckor.

Vi skräddarsyr kursen utefter dina behov. Vi rekommenderar att lägga kursen under ca 3 veckor. Men om du till exempel jobbar eller pluggar samtidigt kan vi sprida ut intensivkursen över längre tid.

Observera att det krävs goda förkunskaper för att kunna genomföra en intensivutbildning på 2 veckor.

Då dessa kurser är mycket populära är det bra om du bokar i god tid!

Priser

Kostnaden för en intensivkurs varierar, beroende på hur många lektioner du behöver. Vi rekommenderar att du nyttjar något av våra startpaket och behöver du sedan flera lektioner kan du komplettera med det efter hand. Efter att du kontaktat oss så ger vi ett förslag på upplägg samt pris.

Steg 1: Ansök om körkortstillstånd

Innan du kan starta en intensivkurs behöver du ha ett giltigt körkortstillstånd som du ansöker om hos Transportstyrelsen.

Nedan fyller du i för att skicka en förfrågan om intensivutbildning

Förfrågan om intensivutbildning hos Linköpings Trafikskola.